Dirian Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Cześć, Szukam roweru crossowego, ale na przyzwoitych podzespołach. Ma być przede wszystkim wygodnie, do jazdy po mieście i w lekki teren (leśne ścieżki). Budżet do 5k zł i jak najbardziej w grę wchodzą modele używane - prosiłbym tylko o jakieś sugestie za czym się rozglądać, bo ja siedzę głównie w gravelach i MTB, to ciężko mi coś doradzić (rower dla znajomego). Ewentualnie jak jakieś nówki w tym budżecie są godne uwagi, to też wchodzą w grę. Użytkownik nie jest wymagający, ale nie lubi tandety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Link do konkurencji, co prawda sprzed dwóch lat ale chyba może być dobrym przewodnikiem, szczególnie po używkach: https://roweroweporady.pl/f/topic/6666-cross-dobre-i-przyzwoite-do-5k-jacek-kapela/?tab=comments#comment-49646 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team KrissDeValnor Napisano 17 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Października 2022 Technicznie z nowych raczej nic lepszego od Polygon Heist X7 się nie trafi, tyle że jest droższy, ale może gdzieś trochę opuszczą (mi rok temu proponowali 5079, kiedy cena katalogowa wynosiła 5399 zł). Jednak geometria tego roweru jest nieco bardziej nastawiona na sport (niższa główka ramy) - zależy co komu pasuje, w jakiej jest formie, jak zamierza jeździć (w miarę spokojnie, czy np. z lekkim zacięciem sportowym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi