Mateusz3211 Napisano 15 Października 2022 Udostępnij Napisano 15 Października 2022 (edytowane) Witam Klamkomanetki sa w rowerze ustawione fabrycznie do wewnatrz kierownicy co mnie irytuje juz i chcialbym to ustawienie skorygowac tak aby byly klamki rowno z kierownica. Gdzie znajde srube ktora poluzuje zaciski na klamce? Szukalem na necie tego ale znalazlem jedynie regulacje hamulca - reach. Edytowane 15 Października 2022 przez Mateusz3211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 (edytowane) Śruba wkręca się w element nr 3. Musisz odgiąć gumowy uchwyt. Z tego co kojarzę, w SRAM klucz wkłada się od przodu, a nie tak jak w przypadku Shimano, po podniesieniu tylnej części. No ale musisz sprawdzić, bo widziałem tylko pojedyńcze modele. Edytowane 16 Października 2022 przez ChuChu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3211 Napisano 30 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2022 Dzieki, udalo mi sie skorygowac klamki, pod guma byla sruba od opaski wiec bylo w miare latwo. Na poczatku myslalem ze to byly sruby od hamulca i obawialem sie ze odkrecenie ich spowoduje rozregulowanie hamulców. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi