caballoBlanco Napisano 11 Października 2022 Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Cześć ostatnio jeżdziłem w zakresach 10-15 stopni celcjusza, nie mam ubrań kolarskich (szosa) bo jestem nowy, mam lycry do biegania, sa obcisłe i bardzo spoko, krótkie + długie, na góre koszulka termoaktywna + 3 pary zwykłych koszulek sportowych + cienka bluzka i było super. Niestety mimo 3! par skarbet w tym 2 dość grubych przemarzły mi stopy, a jechałem z tętnem 140-150, być może to dlatego że buty shimano rc7 mają wlot powietrz od spodu. Polecacie jakieś dobre skiety na ten zakres temperatur, oraz rękawiczek? (Ręce i stopy to jedyne rzeczy które mi się wychłodziły reszta spoko) Ubrania kolarskie na razie nie planuje zakup jak już no to spodenki ale to raczej jakaś wersja letnia na początek i potem na cebulke to co mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi