Bartusza Napisano 11 Października 2022 Napisano 11 Października 2022 Cześć wam, Posiada ktoś z was Canyona spectrala 125 al 5? Szukam opinii odnośnie tej podstawowej wersji spectrala 125. Zastanawiam się jak ta geometria działa z takim osprzętem.. Wszystkie testy w internecie to wersje karbonowe niestety.. Dzięki za info! Cytuj
c1ach Napisano 13 Października 2022 Napisano 13 Października 2022 Od tygodnia przeszukuję internet w poszukiwaniu odpowiedzi - Spectral 125 czy Neuron. O Spectralu AL można znaleźć wideo recenzje użytkowników, o ile przełączysz się na anglojęzyczny internet Skrót opinii - bezpośredni, mocno progresywny, zwinny, dobry na interwały, wolny na długich prostych trasach. Różnica +2k PLN ceny za AL 6 nie jest duża, a dostajesz całkiem sporo - full SLX, Foxy, Rhythm bo Rhythm ale lepiej to niż RS 35 Ja bym dopłacał. U mnie pomimo dużego "chcem to" wobec Spectrala 125, zaczyna przeważać opcja z Neuronem. Dlaczego? Porąbane kąty Spectrala których nie mogę przetestować i słabsza specka. Gdybym wiedział że jestem grawitacyjnym riderem to pewnie bym brał Spectrala (tylko po co 125 wtedy ??), ale po prostu jeżdżę MTB po górach i może jakieś wyprawy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi