Bartusza Napisano 11 Października 2022 Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Cześć wam, Posiada ktoś z was Canyona spectrala 125 al 5? Szukam opinii odnośnie tej podstawowej wersji spectrala 125. Zastanawiam się jak ta geometria działa z takim osprzętem.. Wszystkie testy w internecie to wersje karbonowe niestety.. Dzięki za info! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 13 Października 2022 Udostępnij Napisano 13 Października 2022 Od tygodnia przeszukuję internet w poszukiwaniu odpowiedzi - Spectral 125 czy Neuron. O Spectralu AL można znaleźć wideo recenzje użytkowników, o ile przełączysz się na anglojęzyczny internet Skrót opinii - bezpośredni, mocno progresywny, zwinny, dobry na interwały, wolny na długich prostych trasach. Różnica +2k PLN ceny za AL 6 nie jest duża, a dostajesz całkiem sporo - full SLX, Foxy, Rhythm bo Rhythm ale lepiej to niż RS 35 Ja bym dopłacał. U mnie pomimo dużego "chcem to" wobec Spectrala 125, zaczyna przeważać opcja z Neuronem. Dlaczego? Porąbane kąty Spectrala których nie mogę przetestować i słabsza specka. Gdybym wiedział że jestem grawitacyjnym riderem to pewnie bym brał Spectrala (tylko po co 125 wtedy ??), ale po prostu jeżdżę MTB po górach i może jakieś wyprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi