pablik01 Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 Witam serdecznie zastanawiam się nad kupnem roweru, i wpadły mi w oko te dwa modele. Generalnie rower potrzebny mi na dojazdy do pracy i w weekendy aby pojeździć sobie rekreacyjnie. W krosie zastanawia.mnie czy jedna zębata z przodu nie będzie powodowała tego że nie będę miał zbyt dużej prędkości. Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 1. To dwa różne rowery, jeden to cross a drugi mtb. 2. To czy rower ma "jedną, dwie czy trzy zębatki" nie ma znaczenia, liczy się całość napędu czyli konfiguracja korba+kaseta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablik01 Napisano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Ok, dzięki za odpowiedź, generalnie ja na temacie się nie znam, co być polecił? Zastanawiam się jeszcze nad Kross Esprit 5.1 ale jest Ciężko dostepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Ale tu nie chodzi o "znanie się" tylko dopasowanie sprzętu do swoich potrzeb. Wrzuciłeś rower mtb i rower crossowy, poczytaj czym się różnią i zdecyduj w jaką stronę chcesz iść. A może w ogóle lepiej sprawdzi się np. fitness Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablik01 Napisano 25 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2022 Ok, to w takim razie Esprit 5.1 czy 6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Października 2022 Udostępnij Napisano 25 Października 2022 (edytowane) Czyli rockrider explore 520 a najlepiej poczekać na explore 540🙃 Edytowane 25 Października 2022 przez Mihau_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi