pawels237 Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Witam. Jak odkręcić wolnobieg 1 rzędowy bmx single speed Nervar? Wolnobieg jest lekko ręką przykręcony w nowym kole ale chce go zmienić na inny ale obraca się do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg1 Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Żeby odkręcić wolnobieg trzeba mieć specjalny klucz, coś takiego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawels237 Napisano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Nie ma wolnobieg 1 rzędowy takiego wejścia. WM NERVAR AWR0134 1 - rzędowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
service.ant Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Kluczem do nakrętek czołowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Jak jest rzeczywiście przykręcony ręką to byle czym to odkręcisz, wystarczy cokolwiek co się w tych dwóch frezach zaklinuje, chociażby szczypce do segerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
service.ant Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Jak był lekko przykręcony ale jeżdżony to na bank się sam dokręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 https://ctbike.pl/icetoolz-klucz-do-wolnobiegu-1-rzedowego.html https://sportown.pl/narzedzia-klucz-super-b-tb-1095-wolnobiegu-1-3-8,c80,p13564,pl.html Taki klucz powinien pomóc, powinieneś mieć dwa nacięcia na wolnobiegu, i w tym miejscu łapiesz i odkręcasz. Można próbować dorabiać z płaskownika taki klucz, ale nie wiem czy jest sens. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 9 Października 2022 Udostępnij Napisano 9 Października 2022 @MikeSkywalker niech autor lepiej wrzuci zdjęcie. Nervar jest też w Elops 500, a jak sam wiesz, tam klucz jest dość nietypowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eplos500 Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Hej, @ChuChu, czy wiesz może jaki jest potrzebny klucz do wolnobiegu w elops 500? Zaczęłem rozkręcać piastę i w sumie się tak znalazłem tutaj bo szukałem odpowiedniego klucza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 27 Stycznia 2023 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2023 Nie mam pojęcia. Rower sprzedałem i nie wnikałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi