Mtgmilosz Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Witam, Na swoim Aspre 1 2022 mam łańcuch KMC Z8.3 (taki był gdy go kupowałem). Chciałbym wymienić ten łańcuch. Czy KMC X8 będzie dobrym zastąpieniem KMC Z8.3? Jakie łańcuchy będą pasowały do mojego roweru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Patrzysz ile masz z tyłu zębatek i tylorzędowy kupujesz łańcuch. Większej filozofii nie ma (dla amatora - fachmani będą się zastanawiali co bardziej wytrzymałe a co z gównolitu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mtgmilosz Napisano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Jeżeli mam 8 rzędów z tyłu to kazdy łańcuch przystosowany do 8 rzędowych będzie pasował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abdesign Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 33 minuty temu, Mtgmilosz napisał: Czy KMC X8 będzie dobrym zastąpieniem KMC Z8.3? oryginalny X będzie dużo lepszy od Z = znacząco trwalszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mtgmilosz Napisano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Dziękuję wam za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi