Sakerski Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Witam jestem nowy w tym temacie i potrzebuje pomocy w wyborze parametrów suportu. Wie ktoś może jaki powinienem wybrać przy takim „czymś” ? Na ramie mam napisane cmf44-520 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Nic to nie mówi. Wybierz po prostu taki jaki miałeś teraz, albo jakiś odpowiednik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakerski Napisano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2022 (edytowane) Hej teraz miałem jakiś dziwny BB2451 na co to można zamienić lepszego? Bo w tym ktoś wymyślił ze się będzie odkręcać zgodnie z kierunkiem pedałowania i się rozkręcił…. Nie chce drugiego takiego samego. Mógłbyś mi jakoś pomoc? W budżecie tak ok 300zl. Ta chińska korbę tez wymieniłem zamówiłem sobie sram nx. A i jeśli to ma jakieś znaczenie to mam ramę carbonowa. Edytowane 4 Października 2022 przez Sakerski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 5 Października 2022 Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Suport dobierasz do mufy i korby. Mufa to pewnie BSA, a korba - tutaj nie wiem jaką zamówiłeś. Do jednych NX jest suport GXP, do drugich DUB. Musisz sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakerski Napisano 5 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 5 Października 2022 A jakaś konkretna marka? Które będą w miarę wytrzymałe?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi