kefnwpffqf Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Witam, mam pewien problem, mianowicie mój rower nagle, po tym jak raz wjechałem w kałużę, przestał jeździć. Podejrzewam, że problem jest z łańcuchem, lecz nie jestem pewien. Jakie mogą być przyczyny tego stanu rzeczy i jak mogę dojść do tego która z nich jest prawdziwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Próbowałeś na niego wsiąść i zakręcić korbą? Rower sam nie pojedzie, więc może brak siły napędowej jest tutaj problemem...? A poważnie, to won stąd, bo wali trollem z daleka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kefnwpffqf Napisano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Nie jestem trollem. co do próby kręcenia korbą, no probowalem, ale nie wiem czemu nie dziala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 To oddaj do serwisu. Przy takim poziomie wiedzy "technicznej" nikt ci na odległość nie pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garlock Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 A koło się kręci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 4 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi