robert1982 Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Witam , kupiłem tak z ciekawości na shopee łańcuch slx cn-m7100 , bo dobra cena była około 103 zł , wcześniej jeździłem na cn-m6100 i nie mam porównania do 7100 . Zastanawiam się czy ten jest ori . Bo jest on bardzo podatny na skręcanie, bardzo się gnie w S czy na boki i jest luźny na ogniwach chociaż nie jest rozciągnięty . Te 6100 po przejechaniu na nich po 500 km są dość sztywne i mniej się gną , ale nie wiem czy tak powinno być bo ten slx jest półkę wyżej . Miał ktoś styczność z tymi dwoma łańcuchami i może powiedzieć czy tak powinno być z tym slx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RabbitHood Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 A tak z ciekawości, to po co ci informacja, czy "gnie się na boki"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Prawdopodobieństwo, że to oryginał jest bliskie zeru. Kasety drogie i słabo dostępne... nie szkoda ich na takie eksperymenty? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robert1982 Napisano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Szkoda , szkoda dlatego podpytuje . Już zamówiłem trzeci m6100 a tego sprawdzę jak szybko się rozciągnie i do kosza z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kowal1986 Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Oby Ci nie pekł i obyś zębów nie musiał nowych wkładać. Jeżeli wiesz, że to podróbka to wywal do kosza już teraz - szkoda zdrowia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toskaffka Napisano 9 Października 2022 Udostępnij Napisano 9 Października 2022 Ale kolega woli jeszcze spróbować sprzedać na OLX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi