krislive Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Hej mam primala 2021 intro , jest tam jakis kiepski amortyzator sprezynowy rst 140 skoku, chce zmodernizowac rower i wstawic cos dobrego, wiem ze np bonber z2 chyba bedzie najlepszym rozwiazaniem, ale nie na moja kieszen( budzet okolo 1500 zl) mozecie cos polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
service.ant Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Najlepiej by było w tej cenie szukać używanego pike'a lub lyrika. Ewentualnie jak chcesz nowy to dorzucić kilka stówek do Yariego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 9 Października 2022 Udostępnij Napisano 9 Października 2022 Masz kogoś w uk, kto może Ci wysłać alternatywnym sposobem lub przywieźć coś z wyspy? https://www.chainreactioncycles.com/rockshox-yari-rc-debonair-boost-forks/rp-prod210789 W tutejszych sklepach jest sporo dobrych ofert. Sprawdź też bike discount de, starbike.com czy inne niemieckie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi