arwo Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Witam czy posiada ktoś stare wydanie magazynu BikeBoard NR 33 (Sierpień 2019)? Interesuje mnie artykuł "Trening siłowy w okresie startowym". Jak tak czy jest możliwość podesłania "zrzutu" tego artykułu? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Jest w Googlach https://bikeboard.pl/czasopismo/2019/33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Za 300 zł, po wykupieniu prenumeraty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwo Napisano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Cytat Za 300 zł, po wykupieniu prenumeraty No właśnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gyrill Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 O kurde, sorry nie dojechałem do paywalla 😕 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaq49 Napisano 8 Października 2022 Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Jak jeszcze nie dostałeś, to podeślij mi na priv maila. Zrobię zdjęcie i prześlę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arwo Napisano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Cytat Jak jeszcze nie dostałeś, to podeślij mi na priv maila. Zrobię zdjęcie i prześlę. Wielkie dzięki maila podesłałem na PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi