Skocz do zawartości

[licznik, segmenty] Ile kosztuje Strava ?

radko10

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio była ( być może jeszcze jest) promka za ~150 zł/rok Dostępna tylko przez apke w telefonie. Segmentów Garmina to w stosunku do tych ze Stravy to tyle co kot napłakał.

W sumie to kupuje abo tylko w promocjach bo mają IMHO najlepszy planer do tras.  Reszta IMHO nie warta nic poza w/w sumę 

Godzinę temu, radko10 napisał:

Ile płacicie za Strave, zależy mi na segmentach i tak się zastanawiam czy może iść w segmenty Garmina?
Roczna subskrypcja to około 300 PLN. Po dwóch latch mam Edge 130 plus.

Nie ma co porównywać segmentów Stravy do Garmina. W przypadku Garmina mało co się dzieje. Jak chcesz faktycznie rywalizować to nie masz wyboru i musisz mieć Strave. Sam mam i Garmina i Stravę. Właściwie do Garmin Connecta zaglądam od święta. Za to na strava siedzę cały czas.

Godzinę temu, HarveyDent napisał:

Ostatnio była ( być może jeszcze jest) promka za ~150 zł/rok Dostępna tylko przez apke w telefonie. Segmentów Garmina to w stosunku do tych ze Stravy to tyle co kot napłakał.

W sumie to kupuje abo tylko w promocjach bo mają IMHO najlepszy planer do tras.  Reszta IMHO nie warta nic poza w/w sumę 

Ta promka jest dla wybranych, z tego co widziałem to dla ludzi, którzy mieli premium a potem dłuższy czas nie mieli. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...