radko10 Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 (edytowane) Ile płacicie za Strave, zależy mi na segmentach i tak się zastanawiam czy może iść w segmenty Garmina? Roczna subskrypcja to około 300 PLN. Po dwóch latch mam Edge 130 plus. Edytowane 3 Października 2022 przez radko10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 No ale czego potrzebujesz jeżeli chodzi o segmenty? Ja właściwie nie widzę ich sensu, chyba że koniecznie chcesz sobie budować "Ego". Podstawową obsługę masz w wersji darmowej. Premium oprócz większej ilości statystyk, daje Ci także możliwość wysyłania ich na urządzenie GPS. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 (edytowane) Ostatnio była ( być może jeszcze jest) promka za ~150 zł/rok Dostępna tylko przez apke w telefonie. Segmentów Garmina to w stosunku do tych ze Stravy to tyle co kot napłakał. W sumie to kupuje abo tylko w promocjach bo mają IMHO najlepszy planer do tras. Reszta IMHO nie warta nic poza w/w sumę Edytowane 3 Października 2022 przez HarveyDent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Godzinę temu, radko10 napisał: Ile płacicie za Strave, zależy mi na segmentach i tak się zastanawiam czy może iść w segmenty Garmina? Roczna subskrypcja to około 300 PLN. Po dwóch latch mam Edge 130 plus. Nie ma co porównywać segmentów Stravy do Garmina. W przypadku Garmina mało co się dzieje. Jak chcesz faktycznie rywalizować to nie masz wyboru i musisz mieć Strave. Sam mam i Garmina i Stravę. Właściwie do Garmin Connecta zaglądam od święta. Za to na strava siedzę cały czas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Godzinę temu, HarveyDent napisał: Ostatnio była ( być może jeszcze jest) promka za ~150 zł/rok Dostępna tylko przez apke w telefonie. Segmentów Garmina to w stosunku do tych ze Stravy to tyle co kot napłakał. W sumie to kupuje abo tylko w promocjach bo mają IMHO najlepszy planer do tras. Reszta IMHO nie warta nic poza w/w sumę Ta promka jest dla wybranych, z tego co widziałem to dla ludzi, którzy mieli premium a potem dłuższy czas nie mieli. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Ja doszedłem do wniosku że co do starvy jeśli już bym miał cos kupować na okres kiedy faktycznie najwięcej się jeździ. Ogolnie to jeden miesiąc przy pierwszym testowaniu jest za free potem 17 zł na miesiąc. Jak bym ja kupował co się nad tym zastanawiam to okresy ciepłe w roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 1 godzinę temu, radko10 napisał: Roczna subskrypcja to około 300 PLN. Po dwóch latch mam Edge 130 plus. Poczekajcie co napisze autor. To zdanie jest tak nie jasne, że nie bardzo wiadomo o co w ogóle chodzi z tą Stravą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 38 minut temu, ernorator napisał: Ta promka jest dla wybranych, z tego co widziałem to dla ludzi, którzy mieli premium a potem dłuższy czas nie mieli. O widzisz. To by się zgadzało bo wcześniej miałem premium z kuponów i promocji "brazylijskiej". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 3 Października 2022 Udostępnij Napisano 3 Października 2022 Jeśli potrzebujesz live segmentów tylko dla własnego treningu to starczą te garminowe. P.s. Da się w ogóle opłacić stravę na pojedyncze miesiące? Sądziłem że jest tylko roczna subskrypcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 3 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2022 @chuchu Wszyscy oprócz Ciebie zrozumieli o co chodzi ze Stravą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi