Gość Karmazynowy jeleń Napisano 2 Października 2022 Udostępnij Napisano 2 Października 2022 Mogę prosić osoby o artystycznym, nienagannym guście oraz wzrokowej wrażliwości o pomoc w doborze bidonu do tegoż roweru: https://imgbox.com/r6eOJZf8 Tylko coś markowego, BONTRAGER itp. Z góry bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 5 Października 2022 Udostępnij Napisano 5 Października 2022 A jak zdejmę kapturek to coś pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Mihau_ Napisano 5 Października 2022 Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Trochę pomoże ale bez jaj. Masz bidon wielkości jak na kilkustekilometrową wyprawę a płynu w nim jak na 30km intensywnej jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 5 Października 2022 Udostępnij Napisano 5 Października 2022 Lusterko absolutnie zostaje. Czy leżę na lemondce, czy w dolnym chwycie, nie muszę nic korygować. Na łąpach w zasadzie nie jeżdzę, ale też nie wymaga regulacji. To lusterko jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Thomass13 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Już 3 lata jeżdżę z układem koszyk Elite i bidon Camelback. Siedzi to bardzo dobrze nigdy nie wypadło. Sprawdzone nie planuje testować czegoś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 kemotk Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 @Thomass13Elite Cannibal XC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Thomass13 Napisano 6 Października 2022 Udostępnij Napisano 6 Października 2022 Elite custom race. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 Kupiłem jeszcze dwa mniejsze: https://imgbox.com/0EFPwzco poj. 350ml bardzo mi odpowiada, bo więcej niż 3 setki nie wypijam. Łatwo się wsuwa, ma taki "klik" jak się zaciska, wizualnie pasuje. Jak @Mihau_ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Mihau_ Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 Dobra, teraz już odpadam definitywnie z twoich tematów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 To co ja teraz z tymi wszystkimi bidonami zrobię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Mihau_ Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 Rób z nimi co chcesz. Założyłeś temat, dostałeś na samym starcie od 3 różnych osób poradę - kup camelback podium a i tak zrobiłeś po swojemu i sobie pozamawiałeś jakieś badziewie. Bidony 350 są do dziecięcych rowerków gdzie się większy nie mieści a nie dla starych chłopów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 No, no, tylko nie starych. Fakt, jestem 50+, ale duch wciąż młody a po 60 mam zamiar wejść w tzw. drugą młodość. ps. Na aukcji było napisane bidon młodzieżowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 caballoBlanco Napisano 11 Października 2022 Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Ładny trek ale z bajerami tak sobie, szczególnie ten błotnik, jeździsz w deszcz ze zdecydowałeś się założyć? chciałem kupić w tym malowaniu ale ostatecznie wziąłem stevensa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 11 Października 2022 Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Biały koń?? Jesteś biegaczem? Nie jeżdżę, ale zdarza się, że mnie łapie i nawet jak przeczekam, to chlapie z asfaltu. Faktycznie, nawet trochę podobne masz to malowanie do mojego. Szkoda, że takie mocno jednolite, bo trochę za mdłe jak na mój gust. Prawda, TREKi są najpiękniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 przemeg Napisano 11 Października 2022 Udostępnij Napisano 11 Października 2022 Bidon 350 ml to Ty albo masz ekstremalnie niskie potrzeby uzupełniania płynów, albo lecisz do odcięcia i nie masz czasu pić w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Gość Karmazynowy jeleń Napisano 12 Października 2022 Udostępnij Napisano 12 Października 2022 @przemeg,To pierwsze. Historia jednak zatoczyła koło: https://imgbox.com/TofZ8Yvx Jeszcze się prześpię z tym bidonem, bo mam pomysła @Mihau_, zbyt skomplikowany ten ustnik jest w tym wielbłądzie, składa się z miliona części i nie wiem, czy rozbieranie go, będzie mnie rajcować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
0 Mihau_ Napisano 12 Października 2022 Udostępnij Napisano 12 Października 2022 1. Ustników były 2 rodzaje, obecny się łatwo rozbiera 2. Chyba lepiej rozebrać i wyczyścić niż pić ciągle syf z bakteriami, które namnożą się w pokrywie bidonu, której się nie da rozebrać? Już nie jeden prawie puścił pawia po rozebraniu ustnika żyjąc wcześniej w błogiej nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Karmazynowy jeleń
Mogę prosić osoby o artystycznym, nienagannym guście oraz wzrokowej wrażliwości o pomoc w doborze bidonu do tegoż roweru: https://imgbox.com/r6eOJZf8 Tylko coś markowego, BONTRAGER itp. Z góry bardzo dziękuję!
41 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi