KSikorski Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 (edytowane) Sprzedam ramę aluminiową Romet Mustang 29 3 z rocznika 2018. Rama była lakierowana proszkowo na kolor szary. (przyczyną lakierowania było paskudne malowanie fabryczne, kwestia gustu) Główka ramy taper z sterami zintegrowanymi Token Omega A83. Mufa suportu BSA 73mm. Oś shimano 12x142mm. Rura sztycy 31,6mm. Masa ramy 2 kg. Wewnętrzne prowadzenie linek w przednim trójkącie. Wyjątkiem jest przewód hamulca, on w całości idzie na zewnątrz. Kompatybilna z przednią przerzutką side swing, ma też prowadzenie wewnętrzne pancerza droppera. W zestawie zapasowy hak przerzutki, zacisk sztycy, oś, stery i karta gwarancyjna potwierdzająca pochodzenie ramy. Geometria w galerii. Reach około 420mm, efektywny kąt rury podsiodłowej około 73,5 stopnia. W galerii zdjęcia roweru, którego sercem była ta rama. https://photos.app.goo.gl/CNcBcrYp8x3kg8kz5 Możliwa wysyłka za pobraniem lub odbiór osobisty w Trójmieście. Cena 500zł. Edytowane 29 Września 2022 przez KSikorski Uzupełnienie informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzesiowu Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 hej Ile masz wzrostu (rozumiem że Ty jeździłeś) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 29 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Hej. Mam 175cm wzrostu i 82cm przekroku. Zaczynałem z mostkiem 90mm, a finalnie najlepiej się na niej czułem z mostkiem 60mm i kierownicą 720mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 1 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Rama sprzedana (a przynajmniej wysłana do chętnej osoby za pobraniem) 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 1 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Października 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi