acid1234 Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Mam piasty DT350 Straight pull centerlock i hamulców Shimano BR-RX400. Poprzednio miałem SM-RT64 160 - i byłem zadowolony ale nie wiem czy produkcja Malezja czy Chiny. Propozycje: 1. MAGURA MDR-C 160mm 160 mm (6") - markę znam ale co z kompatybilnością z shimano grx400 2. SwissStop Catalyst One - nie znam w ogóle tej marki 3. SM-RT64 160mm - made in China Jeśli jakościowo byłyby takie jak poprzednie to to bym się nie zastanawiał O kanapkowych ICE-TECH Shimano naczytałem się negatywnych opinii no i cena. Klocki zostają na razie Shimano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 SwissStop mam w 2 rowerach, w jednym z klockami shimano drugi z klockami SwissStop. Odkąd je zamontowałem to skończyły mi się problemy z dziwnymi dźwiękami i z ustawianiem tarcz co kilkaset km. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Kupiłem SM-RT64 160mm - made in China myślę, że będą ok... Bo poprzednie sprawdziłem i były made in China a byłem z nich zadowolony... Jeśli się jednak nie sprawdzą to komplet SwissStop klocki i tarcze wezmę. Dziękuję za pomoc 👍. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi