KSikorski Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Sprzedam sztycę regulowaną Kind Shock Lev Integra. Średnica 31,6mm, skok 125mm. Sztyca zakupiona jako nowa w sklepie w wrześniu 2020. W październiku 2020 przeszła serwis zerowy, to jest rozebranie w całości włącznie z częścią hydrauliczną w Wichu Workshop (paragon). W lutym 2022 przeszła serwis w serwisie Chilli Bikes w Gdańsku, dostała też nową uszczelkę kurzową (paragon). Nosi wizualne ślady użytkowania, ale jest w pełni sprawna. Warto zauważyć, że to jeden z niewielu modeli w pełni rozbieralnych. Pełny serwis można przeprowadzić wykorzystując uszczelki dostępne w każdym sklepie z łożyskami (po za uszczelką kurzową, która wszakże jest niemal nowa). W zestawie manetka, pancerz, linka i baryłka. Cena 600zł. Zdjęcia: https://photos.app.goo.gl/M6isJHBkDAfybH527 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 29 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Dodam jeszcze, że w zestawie jest też dokumentacja i przymiar do ustalania długości linki. Masa sztycy 477g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 8 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 8 Października 2022 Cena 550zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekWi Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Właśnie mi padła sztyca Bondragera, do której nie mogę dostać kardridża, chyba będę musiał ja wyrzucić i wpadłem na to ogłoszenie. Jaki jest powód sprzedaży takiej w pełni serwisowalnej sztycy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2022 (edytowane) Miałem kilka rowerów, urodziło się Nam drugie dziecko, mam teraz trzy wózki, przyczepkę rowerową, rowerek biegowy, dwie pary sanek.... i zapadła męska decyzja by zredukować flotę rowerów, skoro i tak nie ma kiedy na nich jeździć i odzyskac trochę miejsca w garażu. Sztyca pochodzi z Rometa, którego rozsprzedałem na części. Edytowane 16 Października 2022 przez KSikorski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekWi Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 No dobra, wezmę ją. Jak się rozliczymy, jak z wysyłką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 16 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2022 W podanej cenie mogę wysłać za pobraniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarekWi Napisano 16 Października 2022 Udostępnij Napisano 16 Października 2022 Ok, napisze na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 20 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 20 Października 2022 Sprzedane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 21 Października 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Października 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi