ChuChu Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Hej, Czy ktoś z Was ma zacisk poniżej? Nie ma z nim problemów? https://www.centrumrowerowe.pl/obejma-podsiodlowa-accent-evo-pd30822/ Podoba mi się, cena jest dobra, ale trochę mnie niepokoi że Velo/ Accent milczy na temat jego istnienia na oficjalnych stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Podobno doskonale niweluje luzy powstające na styku oryginalnych ram Accent z oryginalnymi sztycami eliminując tym samym konieczność docinanie spacera z puszki po napoju 😉 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 29 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2022 (edytowane) No cóż, Accent nie zawsze był/ jest symbolem jakości, stąd właśnie pytanie. Mieli lepsze i gorsze komponenty. Mnie tylko zastanawia tak krótki gwint w samym zacisku. Mam wrażenie że max 4Nm właśnie wynika z tego, a nie tego że zacisk jest "filigranowy". Edytowane 29 Września 2022 przez ChuChu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holdegron Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Otóż to, tak krótki gwint sprawdzi się tylko w ramie, gdzie wystarcza lekkie zaciśnięcie sztycy. Jak zaczniesz mocno dokręcać, to gwint w alu zaraz będzie nieobecny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemeg Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 AUTHOR ACO-315. Mam w obu rowerach, innej nie chce. Cena nieznacznie większa jak ten accent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 29 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2022 A po co mi zacisk z podwójną śrubą? Szukam czegoś minimalistycznego, a ten Accent spełnia moje wymagania. Zamówiłem, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek595 Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 Grube mody się szykują na zimę 😉 Mam nadzieje że zrecenzujesz powyższy zakup 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi