cursarius Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Witam, ostatnio podczas rozgrzewki przed maratonem postanowiłem trochę się rozgrzać. Jechałem pod górę, niewielkie wzniesienie. No i łańcuch czasem już przeskakiwał, patrzę na koronki z przodu. Duża koronka dość mocno zjechana. Mam korbę FC-M8000-B 26-36. Na alledrogo znalazłem koronkę XT FC-M8000 2rz 38T 28-38T. Będzie to hulało, podejdą mocowania? Zamiast tej dedykowanej 36, zakupiłbym 38. Choć tak na próbę, bo i tak już odkładam zmianę na 1x. Co planuję na przyszły rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Żeby ci łańcuch na korbie przeskakiwał to już musiałbyś prawie zębów nie mieć, mało prawdopodobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cursarius Napisano 25 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Czyli to było coś innego. Jednak patrząc się na obie koronki, to ta większa jest moim zdaniem mocno zjechana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaGiant Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 No jest zajechana ale moim zdaniem łańcuch nie powinien przeskakiwać . Może kasetę masz zajechaną , może tam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.