Zbyszek.K Napisano 24 Września 2022 Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Panie i Panowie... czy są osoby użytkujące przedmiotowe urządzenie. Mam zamiar nabyć droga kupna oświetlenie z radarem, hm... i nie wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 24 Września 2022 Udostępnij Napisano 24 Września 2022 Jeden z najlepszych zakupów jakie popełniłem. Mam w szosie i jak wsiadam na MTB to odtucho nasłuchuje pikania i spogłądam czy coś za mną jedzie na asfaltach. Trochę nie swojo sie czuje 😕 Z minusów: kompletnie nieprzydatne w mieście i nie zawsze "widzi" motocykle, skutery. Kupiłem w dobrych czasach za 600 pare zlotych i warte każdej złotówki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 24 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 24 Września 2022 I to jest polecenie produktu... dziękuję. Cena aktualnie to 800 zł ale cóż... hobby kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
joesatch Napisano 24 Września 2022 Udostępnij Napisano 24 Września 2022 W pełni się zgadzam z przedmówcą ... gadżet wart ceny. Co do nie "widzenia" motocykli, czy skuterów... być może nie zaktualizowałeś oprogramowania... ja takowego problemu nie doświadczyłem, ba...nawet kolarz wskakujący na plecy jest widoczny. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 25 Września 2022 Udostępnij Napisano 25 Września 2022 Jak w garażu podchodzę do roweru też działa, świetny alarm na cwaniaczków. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2022 Doszło... jutro test na drodze jak się uda wyrwać z domu... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 4 Października 2022 Udostępnij Napisano 4 Października 2022 (edytowane) Raczej nauka używania, ile kosztowało? Edytowane 4 Października 2022 przez radko10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 4 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Października 2022 799 zł na All...o. Jeżeli chodzi o naukę używania, poszedłem na łatwiznę... ustawiłem w automacie. Zobaczymy jak się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Sprawdza się wyśmienicie z licznikami garmina masz multum możliwości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek.K Napisano 7 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Października 2022 (edytowane) Byłem na trzech jazdach, specjalnie wybierałem ulice 👍 sprawdzą się na 5 z plusem, nie słyszę auta ale wiem, że już jedzie. Minusy... uchwyt do wymiany, jakiś taki niepewny. Przy jeździe ulicą drenuje baterię w 830. Raz zrobił mnie w "konia" auto jechalo i zrównało prędkość z moją, zgubił je😡. Plusy - światło ustawione a automacie, sprawdza się. Jak pojeżdżę z miesiąc to opiszę wszystko okraszajac zdjęciami. Żona ma 520 i już zastrzega... udostępnij mi sygnał.... Edytowane 7 Października 2022 przez Zbyszek.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radko10 Napisano 7 Października 2022 Udostępnij Napisano 7 Października 2022 Sama sobie weźmie nie zabronisz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi