aqura Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Cześć , Mam rower z 2003 na klamkomanetkach Shimano Deore XT . Niestety w prawej tylnej pękła sprężyna . Nie da się jej naprawić . Aktualnie zastanawiam się pomiędzy klamkomanetką Shimano XTR za 350 PLN lub Shimano Deore STM 510 za 70 PLN Rowerem jeżdze max 30 minut na tydzień . Chciałbym się zapytać o różnice pomiędzy tymi klamkomanetkami . Czy warto dopłacać prawie 3 razy więcej ? Bez klamkomanetki też sobie radzę - mam jeszcze lewą . Link do klamkomanetki XTR https://allegro.pl/oferta/prawa-klamkomanetka-shimano-xtr-st-m952-9s-12590329228 Zastosowanie roweru : Jazda w śniegu oraz w lesie . Szybkie odcinki . Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Nie jestem pewien ale manetki z tamtego okresu różnice miały kosmetyczne można by rzec. Mam namyśli że nie były tak zauważalne jak miedzy 770 a 970 albo . Tam była spora różnica w pracy samej manetki, Jednak jak używasz rower to przewietrzenia opon raz w tygodniu to i tak szkoda kupować xtr chyba ze masz takie już zamontowane i chcesz by był komplet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.