maxknowledge Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Cześć, Po okolo pół roku uzytkowania, tyloko w trakcie pedalowania wydobywa się dzwięk. Pedaly wymienione, kolo i lancuch sprawdzony. Co to może być? , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2022 1 godzinę temu, maxknowledge napisał: tyloko Co??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dfq Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Pozostały korby (dokręcone?), suport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 21 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Mi to wygląda ramionami nie i suportem i tam bym zaglądnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxknowledge Napisano 21 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Powiem tak, nie licze na to, ze ktoś wyczaruje rozwiazanie na moje zapytanie to nie mialo polegać na tym. Podpowiedzcie co trzeba sprawdzić. Pedały dokręcone, korba też! Nowy rower i wstyd nim jechać. Łożysko też się dokręca? Oddałem rower do serwisu. Mieli naprawić. Zmienili pedały, dalej strzelało, trzymali 4 dni i nic nie zrobili. Zabrałem rower od nich. Czy ta konstrukcja jest taka skomplikowana? Jakie narzedzia kupic zeby naprawić spbie samemu naped? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Molekpl Napisano 21 Września 2022 Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Nie wiem ale zanim zaczniesz ściągać korbę weź wyciągnij sztycę z ramy i przejedź się kawałek bez siodełka i sztycy. Jesli "koło sprawne" czyli piasta przeserwisowana i łańcuch jest ok to zostaje tylko wkład suportu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.