LukaszHor Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Tylna lampka CatEye Tight Kinetic wygląda całkiem fajnie, a wbudowane sygnalizowanie stopu jara mnie jako miłośnika pierdół i gadżetów. Zastanawiam się, jak jest z jej jasnością, bo producent nie pisze nic konkretnego. Wiecie może jak wypada w porównaniu z Walle Mactronika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chrismel Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 Miałem dwie lampki z wbudowanym światłem stop-u. Zapala się na zakrętach, przy przyspieszaniu, na nierównościach,. Czasem nawet przy hamowaniu Zdarza się że spotykam rowerzystów z takimi lampkami i u nich działa to równie losowo. A inni użytkownicy i tak nie wiedzą co to oznacza. Myślą że lampka sobie miga. Także rozwiązanie pozbawione sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW84 Napisano 19 Września 2022 Udostępnij Napisano 19 Września 2022 W mojej ocenie nie ma prawa działać to prawidłowo, a nawet jeśli jakimś cudem zadziała to nikt nie zrozumie przekazu tego sygnału bo nikt się nie spodziewa czegoś takiego w rowerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.