cotynato Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Witam! Gdzie można kupić konusy do piasty Shimano Fh-hg50? W załączniku przesyłam katalog piasty. Dziękuję za informację. FH-HG50.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ChuChu Napisano 18 Września 2022 Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Teoretycznie jeżeli są dostępne, to każdy sklep mający konto u Shimano, powinien Ci to ściągnąć. W praltyce, jest to prawie niemożliwe. Możesz szukać po numerze seryjnym, może znajdziesz coś w Google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cotynato Napisano 21 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 21 Września 2022 Dodatkowe pytanie. Czy ten bębenek się rozbiera? Chciałbym go nasmarować, ale nie wiem jak go rozkręcić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wrobleski Napisano 22 Września 2022 Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Miałem ostatnio podobny problem z tą piastą. Ten bębenek jest na 7s, chciałem wymienić na 8/9s ale te numery w specyfikacji mnie pokonały. Tak samo widać konusy oznaczone w jakiś stary sposób. Jedynie chyba zanieść do ogarniętego sprzedawcy żeby dopasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cotynato Napisano 22 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 22 Września 2022 Znalazłem odpowiedź na moje pytanie. Osłonę przeciwpyłową można wybić uderzając w nią delikatnie od drugiej strony. Po zdjęciu osłony będzie można wykręcić miskę kluczem samoróbką lub oryginalnym Shimano TL-FH40. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.