Kalliberek Napisano 17 Września 2022 Udostępnij Napisano 17 Września 2022 czy ktoś miał taki przypadek albo ktos wie jak to naprawic mam taki problem gdy uginam się na amortyzatorze i gdy przekroczy połowe caczyna soc stukac a gdy wezmę zablokuje blokade skoku to tego dzwieku nei ma bo jak byla blokada odgkrecona i walilem w miejscu amorem to byl odglos a ja zakrecilem blokade to cisza przeczuwam ze to oc z blokada tym tumnikiem ale nie wiem co konkretnie a to jets nowy amortyzator 3 tygodnie jezdzony i to sie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 17 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Września 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.