piotr465pl Napisano 16 Września 2022 Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Hej, posiadałem opony Impac Smartpac, jednak iż bieżnika już prawie nie było z tyłu postanowiłem wymienić na nowe, niestety tych już nie ma na rynku - a przynajmniej mojego rozmiaru. Więc kupiłem jedną na tył Michelin Country Grip'R, ale po jeździe strasznie większy opór i czuje jakby rower sam mi hamował nawet z górki, może przesadziłem, ale po prostu się nie rozpędza w porównaniu do tych poprzednich, no niestety wiem, inny bieżnik i te z tego co wiem są do terenu w większości. Więc tutaj moje pytanie, kupować drugą na przód taką samą? Czy jednak kupić 2 Race'R, różnią się czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 16 Września 2022 Udostępnij Napisano 16 Września 2022 Musisz się zdecydować - albo trakcja, albo szybkość. Opony z umiarkowanym i szybkim bieżnikiem to np Race Kingi. A Smartpaki to opony na bieżniku Smart Sama, więc jeśli chcesz po prostu to, co miałeś wcześniej, to kup Schwalbe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi