bzyk69 Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Witam. Posiadam rower Kross Trans 5.0 z 2020r. Chciałbym zakupić sobie rezerwowy hak, ale mam kłopot z doborem odpowiedniego modelu. Specyfikacja i strona krossa mówi, że potrzebuję haka DP-35, kupiłem taki, I nie pasuje. Załączam zdjęcia aktualnego haka, z prośbą o identyfikację modelu. Nie mam pewności, czy to DP 57, 85, czy DP-5. Może ktoś doświadczony podpowie mi na podstawie zdjęć, jaki to hak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
remover Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Dp85 Kross sprzedaję na swojej stronie jako kompatybilny m.in. z Trans 5.0 2021, więc obstawiam że bedzie pasowało do 2020. Zreszta 57 też wygląda dokładnie tak samo, jak i dp39 i dp5 i kilka innych nazw z allegro. Patrz tylko na kształt. Dp35 to jest ewidentnie coś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyk69 Napisano 15 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Dziękuję z odpowiedź. Wydaje mi się, że znaczenie ma też literka wybita na obudowie. A na jednej z aukcji allegro "J" jest wytłoczone na DP-57. W każdym razie, dzięki SMART na allegro z pewnością uda mi się kupić właściwy hak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lewocz Napisano 15 Września 2022 Udostępnij Napisano 15 Września 2022 Dzięki SMART na allegro bulisz za wysyłkę licząc na to, że jest darmowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.