hoen Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Cześć. Pytanie kieruję do posiadaczy e-bike Unibike Atom. Czy polecacie tą maszynę, jak się Wam sprawdza w terenie? Co zmieniliście w rowerze albo co chcielibyście zmienić. Czy były lub są jakieś problemy z jego użytkowaniem, serwisem itp. Mój Atom jest w drodze do mnie i bardzo jestem ciekaw Waszych opinii na jego temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 14 Września 2022 Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Zacząłbym od przeczytania regulaminu i zasad pisania na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Września 2022 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.