KNKS Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 2 godziny temu, XC100S napisał: Rower z Decathlon kupiony "z drugiej reki", oddaje się do serwisu Decathlon tylko podając e-mail lub nr telefonu. Oczywiście osoby która kupiła ten rower w Decathlon jako pierwsza. Czyli jeśli serwis ma jakieś uwagi/zapytania to dzwoni do pierwszego właściciela ? Świetnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Absolutnie nikt nie dzwoni. Trzeba im podać celem weryfikacji zamówienia. Co najwyżej do pierwszego właściciela będą przychodzić informacyjne maile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XC100S Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 To chyba nie problem umówić się z sprzedającym że gdyby coś to ... Jak taki układ nie pasuje to nie kupuj/nie sprzedawaj. Gdzie indziej może być większe zamieszanie. Gwarancja papierowa z danymi czy w sieci i też będą dane pierwszego kupującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KNKS Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 Aaaa... To teraz wiem dlaczego gość który kupował ode mnie Treka był wyraźnie niezadowolony, kiedy dowiedział się że zarejestrowałem rower zaraz jak go kupiłem 😆 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
some1 Napisano 14 Września 2023 Udostępnij Napisano 14 Września 2023 (edytowane) Przecież rejestracja na stronie w Treku nie ma związku z gwarancją. https://www.trekbikes.com/pl/pl_PL/warranty_policy/ "Wymagany jest dowód zakupu" "Ramy z widelcem (rama i sztywny widelec), ramy i wahacze zawieszenia tylnego są objęte dożywotnią gwarancją dla pierwszego właściciela" "Kolejnym właścicielom (drugiemu właścicielowi lub następnym) przysługuje 3-letnia gwarancja od daty zakupu w sklepie na ramę i widelec Trek. Nie dotyczy to takich części jak koła, widelce amortyzowane, elementy napędu itd. Wymagany jest dowód zakupu." Edytowane 14 Września 2023 przez some1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ricz32 Napisano 1 Października 2023 Udostępnij Napisano 1 Października 2023 Ja kupiłem giganta za 30 000 popsuł się pomiar mocy Giant a korba sram gwarancję uznali 45 dni mineło i jeszcze nie wiem kiedy go odbiorę jeśli tak długo trwa taka sprawa to boję się pomyśleć co z ramą nie wiem jak to wygląda u innych marek dodam tylko tyle że jeszcze nie wiedzą czy będzie nowa czy stara bo z jakąś śrubą jest problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi