Kiwi_brajan Napisano 11 Września 2022 Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Niecałe tydzień temu kupiłem rower Scott stary rocznik nie znam dokładnego rocznika, ale to mniejsza przez głupotę spuszczałem powietrze w dam perze, przez co musiałem prowadzić rower do domu zamówiłem już pompkę pompuje do swojej wagi, czyli 55kg na tabeli pisze 5,6 na plusie 2,4 na minusie, gdy siadam na damper w ogóle nie drgnie co mam zrobić z tym czy do serwisu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sziva Napisano 11 Września 2022 Udostępnij Napisano 11 Września 2022 U mnie raz damper wrócił z serwisu. Napompowałam pod swoją wagę i też był jak kamień. Kazali odczekać jakiś czas i faktycznie puściło po około 2 godzinach. Nie wiem tylko czy u Ciebie będzie tak samo. Jeśli rower jest stary, to serwis dampera raczej mu nie zaszkodzi, a wręcz jest wskazany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiwi_brajan Napisano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2022 No wszystko bardzo dobrze działało jak kupiłem pojeździłem z dwa trzy dni i przez głupotę spuszcziałem powietrze, gdy pompuje nic kompletnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Godzinę temu, Kiwi_brajan napisał: gdy siadam na damper w ogóle nie drgnie Ja tam nie polecam siadać na damper. Jeszcze się wbije w tyłek i będzie dopiero problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 11 Września 2022 Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Oczy bolą od czytania czegoś takiego. Zgłaszam do wywalenia na śmietnik. Małolaty dzisiaj nawet z pisaniem mają problem... 😕 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiwi_brajan Napisano 11 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 11 Września 2022 No sorry xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 11 Września 2022 Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Nie patrz na tabele spuść ponownie całkowicie powietrze i napompuj trochę. Zobacz czy się ugina. Ja tak to usiądź na rowerze w pozycji do jazdy i zobacz ile się ugnie. Zmieniaj ciśnienie do momentu aż będzie się chować około 30 % tłoka. Możesz znaleźć na YouTube filmiki jak ustawić SAG w damperze. Swoją drogą tak czy siak będziesz musiał zrobić mu serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 11 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 11 Września 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.