adrianoz Napisano 11 Września 2022 Napisano 11 Września 2022 Czy możecie polecić jakieś sklepy z rowerami typu cross do wyboru? Czy rowery bielany warto odwiedzić czy lepiej coś bliżej centrum. Jadę z innego miasta 200 km żeby coś znaleźć i chciałbym wiedzieć gdzie się najlepiej kierować.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 11 Września 2022 Mod Team Napisano 11 Września 2022 Zapytaj w SkiTeam co mają, zanim dojedziesz. Nie ograniczaj się do cross'a (chyba, że koniecznie musi być amorek) - zerknij np. na Cube SL Road (będzie lżej i szybciej).
ChuChu Napisano 11 Września 2022 Napisano 11 Września 2022 Jest taki duży sklep "Stajnia Rowerowa", ale czy on ma rowery typu cross w danym budżecie, to nie wiem. Spójrz na ich stronę. Na Gocławiu czy co to tam jest, jest sklep "GT Polska". No ale ich strona niezbyt dobrze odzwierciedla stan magazynowy. Ogólnie to włącz Google Maps, wpisz "Sklep rowerowy" i szukaj. Jeżeli byś szukał jakiejś konkretnej marki, to pewnie by było prościej. A tak to ciężko doradzić.
Bombee Napisano 14 Września 2022 Napisano 14 Września 2022 Jak szukałem roweru dla siebie, to odwiedziłem kilka sklepów, aż w końcu trafiłem do Ski Race Center w Al. Jerozolimskich 424. Fajnie chłopak doradził, pogadał, wytłumaczył. Wyszedłem, a właściwie wyjechałem, zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.