kubuka Napisano 10 Września 2022 Udostępnij Napisano 10 Września 2022 (edytowane) Dawno mnie tu nie bylo, pierwsze logowanie po 6 latach 😅 ale do rzeczy. Na sprzedaż Scott Scale 80 2009, kupiony jako nowy w salonie w Gdyni w 2011 (posiadam książke serwisową). Rozmiar ramy "M" (mam 180/78). Rower jest w pełni sprawny, zadbany. Przebieg na tą chwilę to 6kkm z małym haczykiem. Łańcuch zmieniony na drugi po ok. 3kkm. Używany rekreacyjnie miasto/las nigdy nie widział zawodów, ew mały deszcz i to też rzadko. Napęd czyszczony co 500 km (shake z benzyny + smar rohloff'a). Przerzutki płynnie zmieniają biegi (co rok przed sezonem jeździłem na regulacje). Rama posiada kilka odprysków i zarysowań, brak pęknięć. Amor pracuje bez zastrzeżeń, brak wycieków, pryskany od nowości brunoxem deo do amortyzatorów. Blokada, regulacja twardości oraz rebound sprawne. 3 lata temu zmienione linki i pancerze, 2 lata temu nowe stery. Ząb czasu widać jedynie delikatnie po gripach i siodle. Opony są świeże (przód conti x-king, tył conti raceking). Koła proste, ok. rok temu były na serwisie. Hamulce v-ki sprawują się bardzo dobrze. Od kilku lat używam go sporadycznie. Sprzedaje z powodu przesiadki na gravela. Dla zdecydowanych osób dorzcam kask (użyty 2-3 razy). Na razie wstawiam zdjęcie poglądowe ponieważ obecnie jestem za granicą i nie mam nic przy sobie 😅 Cena: 1000-1300 pln Lokalizacja: Olsztyn O Edytowane 10 Września 2022 przez kubuka Zmiana ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuka Napisano 18 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2022 Wstawiam fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 1 Lutego 2023 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2023 Cześć @kubuka Czy ogłoszenie jest wciąż aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuka Napisano 16 Marca 2023 Autor Udostępnij Napisano 16 Marca 2023 (edytowane) hej, tak aktualne, rzadko tu wchodzę na forum 😅 na przyszłośc dla zainteresowanych wstawiam link do ogłoszenia na OLX z lepszymi fotkami https://www.olx.pl/d/oferta/rower-gorski-scott-scale-80-CID767-IDQPXcZ.html Edytowane 16 Marca 2023 przez kubuka literówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubuka Napisano 7 Maja 2023 Autor Udostępnij Napisano 7 Maja 2023 (edytowane) 1100 pln ogłoszenie na olx aktualne Edytowane 7 Maja 2023 przez kubuka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bogus Napisano 4 Czerwca 2023 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2023 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi