tomasz777 Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 Może ktoś z szanownych kolegów poleci jakieś bibsy, które kończą się tuż przed kolanem, ponieważ patrząc na ubranych ludzi na zdjęciach,wszystkie wydają się być za krótkie.Mialem zamiar kupić spodenki Endura GV500,lub Assos Mille GT C2 i wszystkie z nich są za krótkie.Jeszcze fajnie gdyby się za bardzo nie błyszczaly, właśnie te Endury są takie matowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hulk14 Napisano 5 Września 2022 Udostępnij Napisano 5 Września 2022 (edytowane) To zależy jak długie masz nogi. Przymierzałeś je? Mnie wszystkie kończą się tuż przed kolanem, a jakbym ich nie podciągnął, to na kolanie. Niektóre marki mają wersje przedłużane, np. eroe. Edytowane 5 Września 2022 przez hulk14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 6 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Nie mam gdzie zrobić przymiarki,zamawiam przez neta .Mam 185 wzrostu,sylwetka proporcjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 6 Września 2022 Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Endura ma wersję spodenek z przedłużanymi nogawkami, Sportful Supergiara są -w mojej opinii- w miarę długie. Quest Endurance również nie wypadają źle. Większość Assosów jest krótka, nawet wersja Long nie robi szału pod względem długości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 6 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2022 Endura na swojej stronie ,przy każdym produkcie ma zdjęcia oraz film na którym model ma 185 wzrostu i nosi rozmiar M.W tym przypadku ten rozmiar kończy się tak na moje oko z 15 cm przed kolanem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 6 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2022 39 minut temu, Chociemir napisał: Endura ma wersję spodenek z przedłużanymi nogawkami, Sportful Supergiara są -w mojej opinii- w miarę długie. Quest Endurance również nie wypadają źle. Większość Assosów jest krótka, nawet wersja Long nie robi szału pod względem długości. Jaka to wersja Endury z tymi przedłużanymi nogawkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 6 Września 2022 Udostępnij Napisano 6 Września 2022 https://www.endurasport.com/pro-sl-bibshort-long-leg-black/12926336.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi