TurkucPodjadek Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Cześć, Jestem na kupnie Topstone'a na apexie 1x11 rocznik 2019. Do sprzedania jest w rozmiarze L. Natomiast mój wzrost 187cm, przekrok mierzony na boso ~88,5cm ( długie nogi mam) Budowa szczupla, wysportowana, 78kg waga. I teraz moje pytanie - czy ta L'ka według tabeli będzie w Waszej opinii odpowiednia czy za mała? Z góry dzięki za odpowiedź! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mihau_ Napisano 4 Września 2022 Udostępnij Napisano 4 Września 2022 XL będzie na pewno za duże, L będzie ok. Taki przekrok to raczej norma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurkucPodjadek Napisano 4 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Tak myślałem, wolalem się upewnić dzięki serdeczne @MIHAU_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 4 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Września 2022 Zwróć uwagę na tylne koło. Sypią sie jak snieg w zimie. Bębenki padają nawet w 2-3 miesiace. O ile ma fabryczne koła to trzeba sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TurkucPodjadek Napisano 7 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 7 Września 2022 Stoi na rocznych kółkach od dt, piasty + obręcze Ale dzięki za informację 👍🏻 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi