niuti Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Na zamkniętym forum ET ;( był taki temat, gdzie kto chciał dzielił się info nt. szlaków, warunków, i innych "wartości dodanych" itp. itd. Jako, że korzystałem czasem, a fajnie by przeczytać czy w okolicy nie ma kuku to zakładam wątek, może się przyjmie. Do rzeczy: 1. Na kultowym niebieskim z Lipowskiej do Złatnej zrywka kolejny rok w najlepsze na środkowym odcinku ;(. Syf syf syf (info z wczoraj) 2. Na "skrócie" z czerwonego na Hale Rycerzową cięcie, gięcie , zrywka i ogólnie również syf (info sprzed 2 tygodni) 3. Zielony z Lipowskiej na Boraczą jakoś erodował (sporo korzeni, kamieni) czy tak miał bo jechałem 2 lata temu i lekko nie pamiętam :(. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Przecież to bez sensu, nikt się tu przekopywać nie będzie, fora się akurat do tego nie nadają. Od tego jest trailforks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
niuti Napisano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2022 O Panie tam to dopiero masz aktualne info..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kipcior Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 To zacznij dodawać info, od tego to jest. A przecież to jest dość popularna apka i ja tam widzę w miarę aktualne wpisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tyfon79 Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Nie każdy korzysta z trailforksa to raz, dwa tam jest tragedia informacyjna a w ogóle nie ma z połowy odcinków szlakowych. A co do wątku to najważniejsze by pisać swoje przejazdy albo zaufanej osoby bo są takie głąby, że ze zrywki na 200 metrach robią wielkie halo tak jak by zryty był cały odcinek. No i czemu żywiecki tylko? O ile pamiętam tam było też ogólnie "warunki w górach" ewentualnie Beskidach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.