tomasz777 Napisano 2 Września 2022 Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Witam kolegów.Dzis nabyłem drogą internetową swoje pierwsze spodenki z laikry marki Vaude.Zadna to kolarska marka,ale mają solidne ubrania.Posiadam koszulkę kolarską i jest ok.Spodenk są uszyte bardzo estetycznie i bardzo mi się podobają, są do kolan.Rozmiar też myślę że ok,ale muszę wciągać je na tyłek,jak wciągnę to jest ok.Jest tylko jedno ale,niepokoi mnie wkładka.Do tej pory jeździłem w spodenkach foxa z wewnętrznymi spodenkami,tam wkładka jest gruba,wyprofilowana i mięsista,tu jest płaska,cienka i nie ma wcale sprężystości. Czy ta wkładka będzie spełniać zadanie?Czy odesłać spodenki i wziąć coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 "Czy będzie spełniać zadanie" to nie wiem natomiast widać, ze jest to wkładka byle jaka, na poziomie wkładek, jakie maja najtańsze gacie z hipermarketu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Osobiście mam doświadczenie z wkładkami takie że więcej robią złego niż dobrego. Trzeba się kilka tygodni poprzyzwyczajać i mogę robić 200km dziennie w terenie bez żadnej wkładki. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasz777 Napisano 3 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 3 Września 2022 3 godziny temu, Chociemir napisał: "Czy będzie spełniać zadanie" to nie wiem natomiast widać, ze jest to wkładka byle jaka, na poziomie wkładek, jakie maja najtańsze gacie z hipermarketu... Czyli lepiej uderzyć w markę kolarską.Mam na oku spodenki Endura GV 500, są podobnego typu, mają kieszonki po bokach Jak to jest z rozmiarami spodenek kolarskich,czy rzeczywiście zawsze trzeba brać rozmiar większe? Czytałem że kolarze to anorektycy,ja również mam szczupłą budowę.Pytam,dlatego że będę kupował przez internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 3 Września 2022 Udostępnij Napisano 3 Września 2022 Trzeba patrzeć na rozmiarówkę np.Sportful najczęściej pasuje mi XL, a Hincapie M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi