Skocz do zawartości

[Zestaw do odpowietrzania] 4YOURBIKE Avid & Sram wersja Full

przemasik

Rekomendowane odpowiedzi

Zestaw użyty tylko raz. Jest kompletny, buteleczka z DOT4 cała, ja korzystałem z innego płynu.
Sprzedałem rower na tych hamulcach więc zestaw mi nie jest potrzebny.

Cena: 53 zł + KW paczkomat (OLX)

Link: https://www.olx.pl/d/oferta/zestaw-do-odpowietrzania-hamulcow-4yourbike-avid-sram-wersja-full-CID767-IDQIc51.html

Zestaw serwisowy do odpowietrzania hamulców Avid i Sram. Pozwala na bezproblemowe zalanie/odpowietrzenie hamulców hydraulicznych marki AVID & SRAM XX. Zaprojektowana przez nas końcówka zestawu, intuicyjna instrukcja oraz pozostałe elementy pozwolą na łatwy i bezproblemowy serwis Twoich hamulców.

komplet strzykawek ze specjalnym tłoczkiem, zapewniającym większą szczelność i płynną regulację

Płyn DOT 60 ml – dostępny w wersji FULL

komplet końcówek wraz z uszczelkami i przewodami

zaciski przepływu oleju

zapasowe uszczelki

rękawiczki ochronne

gumka do podtrzymania dźwigni hamulcowej

UWAGA!! Zestaw nie jest kompatybilny z hamulcami SRAM Guide 2017

UWAGA!! Zestawy w wersji "Full" oraz "Basic" nie są kompatybilne z zaciskami nowego typu produkowanymi przez markę Sram od 2017, posiadającymi port odpowietrzający "Bleeding Edge". Zestawy te przeznaczone są do wszystkich modeli marki Avid oraz starszych modeli marki Sram.

image.jpg

2.jpg

3.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Mod Team

Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematuJeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...