Kocurr Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Dostałem niebywale trudne zadanie sprzedania roweru dziadka, rower jest firmy Shimano nie wiem co to za model bo jest strasznie stary, szukalem i nic. W zestawie ma nawet pompke zaczepianą do ramy, pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. (to czarne przy tylnej oponie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kettler Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 (edytowane) Nie chce Cię rozczarować ale trudno się sprzedaje takie rowery. Pomijając wartość sentymentalną, będzie to kwota raczej symboliczna pod warunkiem, że rower jest sprawny technicznie. Wejdź na OLX i zobacz po ile chodzą podobne rowery w Twojej okolicy. A pro po pompki, to kiedyś się woziło pełnowymiarowe w specjalnym mocowaniu, które było w standardzie przy ramie - takie dwa małe zaczepy które wchodziły w oba końce pompki 😁 Edytowane 31 Sierpnia 2022 przez Kettler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KSikorski Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Ile jest wart? Może z 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marvelo Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Strasznie stary rower po dziadku to mi się skojarzył z jakimś rowerem przedwojennym. Ten też jest sprzed wojny, tylko tej ostatniej, na Ukrainie. Może jakieś zdjęcie od strony napędu wrzuć, ale osprzęt pewnie jakiś stary "sis". Jak napęd nie jest zużyty to da się na tym jeszcze jeździć, a rama całkiem ładna. Wyczyścić, wyregulować, nasmarować i ktoś może nawet z "pińcet" da. W końcu to "rower Shimano", nie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pedalarz339 Napisano 11 Października 2022 Udostępnij Napisano 11 Października 2022 W dniu 31.08.2022 o 21:45, KSikorski napisał: Ile jest wart? Może z 300zł. Za 300zł to idzie kupić już coś lepszego retro nadającego się do odbudowy. Za tego uczuciwa cena to w mojej ocenie 50-100zł po oględzinach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Separatysta Napisano 1 Grudnia 2022 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2022 Ale stan jest zacny. Wartośc kolekcjonerska sprzedaj to na jakimś retro forum ogólnym. Albo wystaw w takiej kategorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi