chudzinki Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Polecicie coś niedrogiego? Koniecznie z mikrofonem. Daleko mi do melomana. Dla zobrazowania sytuacji - teraz wystarcza mi jedna słuchawka douszna z jakiejś Nokii 😀. W innym temacie szukam dousznych, ale chyba nie znajdę nic co mi odpowiada, więc postanowiłem spróbować nausznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Myślicie, że warto zainteresować się czymś takim https://allegro.pl/oferta/sportowe-sluchawki-nauszne-bluetooth-do-biegania-10700691941 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nctrns Napisano 2 Września 2022 Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Ile chcesz wydać i czy chcesz uprawiać w nich sport? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 2 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 2 Września 2022 Największy to hulajnoga 🙂. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.