toskaffka Napisano 31 Sierpnia 2022 Napisano 31 Sierpnia 2022 Cześć. Ostatnio zmieniłem napęd na m8100 i mam manetkę i-spec EV połączoną z klamką hamulca m785 poprzez przejściówką (Wolftooth- swoją drogą droga beznadzieja). W związku z tym że chciałbym pozostać przy manetce w systemie i-spec postanowiłem, że zmienię klamki hamulcowe, mimo że z obecnych jestem bardzo zadowolony, ale mam w związku z tą chęcią zmiany kilka pytań. Zdecydowałem że zakupię klamki z serii M91xx ze względu na ich wygląd. Obecne m785 które posiadam są w wersji srebrnej i bardzo mi to pasuje, takie małe świecidełko w rowerze który jest all black. To czym różnią się klamki m9100 od m9120 już wiem i decyzja o tym które z nich wybiorę jeszcze nie została podjęta. Chcę was zapytać o to czy aby na pewno mogę połączyć klamkę m91xx z zaciskiem shimano m785? Oraz drugie pytanie. Gdybym zdecydował się że kupię klamki m9100 to czy w przyszłosci aby na pewno nie będzie problemu z połączeniem ich i poprawnym działaniem z zaciskami czterotłoczkowymi? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj
Mod Team sznib Napisano 31 Sierpnia 2022 Mod Team Napisano 31 Sierpnia 2022 Cytat czy aby na pewno mogę połączyć klamkę m91xx z zaciskiem shimano m785? Możesz. Cytat Gdybym zdecydował się że kupię klamki m9100 to czy w przyszłosci aby na pewno nie będzie problemu z połączeniem ich i poprawnym działaniem z zaciskami czterotłoczkowymi? Nie będzie problemu. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi