mfrankiewicz Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Roweru szukam Dla syna, do jazdy po górkach i po lesie. Rama 15" - 16", koła najlepiej 26". Amortyzacja nie konieczna, a wręcz nawet raczej zbędna - istotna jest niska waga. Biegów żeby to miało w zakresie umożliwiającym podjeżdżanie pod umiarkowane stromizny Stan wizualny drugorzędny, jeśli sprzęt będzie działać uczciwie Budżet do tysiaka, zakładana waga w okolicach 10kg Ktoś, coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Na ile jestem w temacie to uważam, że to nierealne, no chyba, że jakiś totalny paść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mfrankiewicz Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2022 Tak właśnie się trochę obawiałem. Choć liczyłem, że może da się zbliżyć do takiego wyniku na małej ramie, małych kołach i bez zbędnych gadżetów typu amortyzacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 10 Października 2022 Udostępnij Napisano 10 Października 2022 (edytowane) Jest to jak najbardziej realne, żeby złożyć lekki rower dla dziecka, nawet w stalowej ramie. Rower mojego syna na 26 calowych kołach i super fajnej 14 calowej ramie Alpinestars T 100 waży 9.8kg.e Edytowane 10 Października 2022 przez rambolbambol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi