Michal2008 Napisano 30 Sierpnia 2022 Napisano 30 Sierpnia 2022 Cześć, Chciałbym przerobić sobie koła na TR, posiadam obręcze asymetryczne DT XR361, czy mogę do nich zastosować wentyle np. od Trezado? Pytam ponieważ, DT posiada niby specjalne zawory do obręczy asymetrycznych...
KSikorski Napisano 30 Sierpnia 2022 Napisano 30 Sierpnia 2022 Miałem "zwykłe" wentyle w obręczach asymetrycznych, dało się niby używać, ale na drugi raz kupiłbym dedykowane do tego kształtu.
Michal2008 Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Napisano 31 Sierpnia 2022 Nie rozchodzi się tu tylko o tą podkładkę: ??? https://bikefast.pl/product-pol-2738-Podkladka-pod-wentyl-do-obreczy-asymetrycznych-DT-SWISS.html bo ten wentyl od DT też ma stopkę uszczelnianą na stożku i nie wygląda jakoś specjalnie...
Michal2008 Napisano 31 Sierpnia 2022 Autor Napisano 31 Sierpnia 2022 Tylko te podkładki można kupić osobno, wiec nie wiem czy dobrze rozumuje można kupić wentyle trezado lub stans czy inne i dokupić te podkładki i tyle? Czy są one też w zestawie z wentylami DT do obręczy asymetrycznych?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.