rafxcc Napisano 29 Października 2022 Udostępnij Napisano 29 Października 2022 W dniu 8.09.2022 o 09:03, Thomass13 napisał: U siebie korzystam z aplikacji Komoot to tutaj nie ma problemu z przeliczaniem tras. Hej. Właśnie jestem po wycieczce z komootem i po zjechaniu ze wskazywanego śladu nie przeliczył mi trasy. Grzebałem w ustawieniach ale nic nie mogę znaleźć. To przeliczanie jest ustawione domyślnie czy trzeba coś zmienić? Nie mam wersji premium tylko wykupione mapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomass13 Napisano 31 Października 2022 Autor Udostępnij Napisano 31 Października 2022 Ja tylko tworzę trasy w koomot i wrzucam je do licznika. Sama aplikacja nie mam pojęcia czy ci przeliczy trasę inna. Garmin 530 już to robi. Zmienię trasę przeliczy i poprowadzi inna trasa. Nie zawsze od razu chce to robić ale zrobi wreszcie. Chyba że przerzucasz trasę do licznika i tam ci nie chce przeliczyć to może być związane faktycznie z jakimiś ustawieniami. Mi to działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eathan Napisano 31 Października 2022 Udostępnij Napisano 31 Października 2022 @Thomass13 jak miałem 820 to uparcie nie przeliczyła. Dokładniej liczył, liczył i nic z tego nie wynikało. Po zmianie na 830 przelicza dużo szybciej i kończy się sukcesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi