Dukat Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Witam serdecznie. Jakiś czas temu zakupiłem rower Funbike e-power 6.0. Ogólnie jestem z niego zadowolony, jednak brakuje mi troszkę większej prędkości maksymalnej. Po odblokowaniu rower osiąga 35-37 km/h na manetce. Jest wyposażony w silnik BAFANG BFSWX02 36V (10) i sterownik LSW943-209F 7A / 15A max. Chciałbym, żeby rower osiągał jakieś 45-50 km/h. Czy jest to możliwe do osiągnięcia wymieniając jedynie sterownik i zostając przy obecnym silniku? Jeśli tak, to jaki sterownik moglibyście polecić. Bateria 36V/13Ah/468 Wh, Ciągły prąd rozładowania 15A, Max prąd rozładowania 18A (przez 10 min). Pozdrawiam i dziękuje za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudzinki Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Nie musisz nic wymieniać tylko szybciej pedałuj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheJW Napisano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 To nie jest rower. Idź na forum ze skuterami, hulajnogami elektrycznymi lub innym tego typu dziadostwem. I jak zamierzasz poruszać się tym po drogach publicznych, a co gorsza DDRach lub chodnikach, koniecznie poczytaj (a potem oczywiście stosuj) Prawo o ruchu drogowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Temat został usunięty.Prawdopodobna przyczyna usunięcia:- pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu- podobny temat już istnieje- narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności.Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.