Adrian1134 Napisano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 Witam, mam pytanie czy po naprawieniu tłumika w bomberze 55r będzie mi działać regulacja tłumienia? Oraz czy amortyzator szybko odbija chodzi mi po wbiciu amortyzatora z dołu do góry. Niżej podeślę link do filmiku, o który mi chodzi. https://youtu.be/j_MVU0Bi3vc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 30 Sierpnia 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Pierwszy komentarz pod filmikiem: "Thank you so much for this video. It worked perfectly in my Marz 55R. I added more oil (10w) to my fork. The rebound works amazingly". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1134 Napisano 30 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2022 Dzięki wielkie zupełnie nie pomyślałem aby przeczytać komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adrian1134 Napisano 1 Września 2022 Autor Udostępnij Napisano 1 Września 2022 W dniu 30.08.2022 o 06:23, sznib napisał: Pierwszy komentarz pod filmikiem: "Thank you so much for this video. It worked perfectly in my Marz 55R. I added more oil (10w) to my fork. The rebound works amazingly". A co się stanie z oringami w środku amortyzatora w momencie kiedy będą w środku ścinki? Przetnie go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 1 Września 2022 Mod Team Udostępnij Napisano 1 Września 2022 Nie możesz zostawiać w środku opiłków, musisz się ich pozbyć, np przepłukując dobrze wodą i potem zostawiając do wyschnięcia. BTW, nie zakładaj nowych tematów odnośnie tej przeróbki, pisz w jednym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi