Blueberries Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 Witam, obecnie mam na przodzie Schwalbe Nobby Nic Performance 27.5 x 2.35. Byłem z tej opony całkiem zadowolony. Chciałem kupić podobną ale na miękkiej mieszance (addix soft 2.4"), ale chcę też rozejrzeć się co jest jeszcze dostępne. Patrząc na inne modele ze Schwalbe, to Hansa (nie wiem czemu) odradzają na przód, a Magic Mary to dla mnie raczej przesada. Jeżdżę głównie na suchym terenie + dojazdy drogami rowerowymi / asfaltem. Może jest jakiś odpowiednik Nobby Niców z Continentali z miękką mieszanką?
cervandes Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 Mountain Kingi ProTection? Jakaś Vittoria grafenowa - Agarro? Martello?
Dokumosa Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 IMHO MK jest nawet szybsza niż NoNi, szczególnie na mokrum szutsze/piachu gdzie NoNi wręcz stają. Przy okazji zrewiduj swoje pitrzeby. Być może lepsze byłyby gumy z łagodniejszym bieżnikiem.
itr Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 Mi się spodobało Barzo po Nobby nicu ale w 29… delikatniejsze ale daje radę choć Nobby miałem latami na często wyschniętym mleku i w górskich błotach a na tej nowej nie mam jeszcze dużych obserwacji. Opisuję oponę na przednim kole. Noby Nic z tyłu mocno mulił.
Brombosz Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 Apeluję aby z linkiem jakimś pomysły podsuwać, bo jak tak chciałem polecić coś ze swoich ulubionych, to wyszło że nie bardzo jest gdzie je kupić.
itr Napisano 29 Sierpnia 2022 Napisano 29 Sierpnia 2022 Sklep i cena przypadkowe dostępność jest: https://www.centrumrowerowe.pl/opona-vittoria-barzo-g2-0-pd21112/?v_Id=135303 znam 2,25 Czy 2,35 jest lubiane nie wiem. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.