epon Napisano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Może ktoś podrzucić jakieś tarcze zamiast SM-RT64 ? One chyba występują w wersji centerlock, a zmieniłem koła i potrzebuje takie na 6 śrub. Myślałem o SM-RT66, ktoś może je używał z zaciskami GRX ? A może coś innego wartego uwagi, takie do 150 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dokumosa Napisano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Swissstop catalyst one. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ernorator Napisano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Ja jestem zadowolony z tarcz Swisstop, wymieniłem tarcze i klocki w swoich rowerach na ich produkty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
holdegron Napisano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Polecam tarcze Galfer. Dość niedrogo do kupienia na Amazonie. Solidna jakość bez ściemy, tarcze krojone laserem i szlifowane. Np: https://www.amazon.pl/gp/product/B00UAQ4GPE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 Używam w grawelu i jest wyraźnie lepiej niź RT64. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
epon Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acid1234 Napisano 29 Września 2022 Udostępnij Napisano 29 Września 2022 MAGURA MDR-C 160mm 160 mm (6") - nie będzie najlepsza ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi