marreu1 Napisano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Szukam krótkich spodenek które mają długą nogawkę , mam długie uda i fajnie żeby miały +36cm a najlepiej +39 cm. Jak patrze na te decathlonowe które mają po 25 cm XXL rozmiar to sie zastawiam o co chodzi Spoiler Spoiler Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Długość spodenek jest mierzona wewnątrz uda, a Ty mierzysz na zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marreu1 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 zmierzyłem jeszcze raz od wewnątrz, 41 cm od pachwiny do czubka kolana i teraz weź tu kup spodenki 28 cm i to w dodatku pisze że są XXL ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Więc jeśli masz 4 metry wzrostu (bo na to wskazują Twoje wymagania co do długości spodenek) nie pozostaje nic innego niz kupić spodenki 3/4 - może nie będą za krótkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marreu1 Napisano 28 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 186 cm wzrostu 74 kg wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2022 Czyli spodenki od wielu producentów będą wystarczająco długie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marreu1 Napisano 29 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 dobra nie wiem po porstu kupie jakieś z endury i zobacze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chociemir Napisano 29 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2022 Endura ma wersję spodenek z przedłużanymi nogawkami: https://endurastore.pl/spodenki_endura_pro_sl_bibshort__-_przedluzona_nogawka_-_srednia_wkladka_2022,27,2178.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi