luker7 Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Chce kupić lekką obręcz do szosy dla jeźdźca 84kg, aluminiową, 28 dziur, minimum szerokość wew. 18mm . Są jakieś lepsze obręcze do budowy koła dla tych wymagań niż dt r460? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikander Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 klasyka czyli: rr511 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Dokładnie dt511...mam na przodzie 24,z tyłu 28szprych. Bardzo fajna i nie za ciężka felga o wyższym profilu 32. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luker7 Napisano 25 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 o nie wpadł mi ten model obręczy od DT wcześniej. Rozważe go bo na pewno sztywniejsza obręcz. Bardziej mi sie podoba Mavic open pro ust ale wersja z 28 dziur raczej niedostepna. Wiele dobrego słyszałem na tym forum na temat kół NOVATEC Jetfly. Jest do kupienia ta obręcz? Coś nie moge znaleźć, jakby dostpne były tylko zestawy. Edyta: Te novateci są chyba w wersji max 24 dziury. szkoda bo nowa wersja to 622x20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nossy Napisano 25 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2022 Miałem novateki...rewelacyjne koła, ale do kupienia tylko jako gotowy fabryczny set. Szkoda bo sama obręcz dobrze wykonana, sztywna i ciutke lżejsza niż dt r511. Jeśli chodzi o sztywny , wyższy profil to z szeroko dostępnych tylko wspomniane dt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liljon Napisano 26 Sierpnia 2022 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2022 Bardzo lekkie, bardzo sztywne i wytrzymałe koła: https://wertykal.com/pl/p/Kola-Campagnolo-ZONDA-C17/3829 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.